×
Home Nieuws Livescore

AD onthult: Vertraging Bergwijn-transfer zet Ajax onder druk

AD onthult: Vertraging Bergwijn-transfer zet Ajax onder druk
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 4 september 2024 18:08 uur

Het Algemeen Dagblad heeft opnieuw een interessant detail onthuld over de transferperikelen bij Ajax rondom de beoogde komst van Kamaldeen Sulemana. Volgens de berichtgeving van de krant heeft de vertraging aan Saudische zijde bij de transfer van Steven Bergwijn een onverwachte wending gegeven aan de situatie. Deze vertraging heeft er namelijk toe geleid dat de Amsterdammers minder tijd hadden dan aanvankelijk gepland om de deal met Sulemana af te ronden.

De onvoorziene complicaties bij de transfer van Bergwijn naar Saudi-Arabië hebben dus indirect invloed gehad op de onderhandelingen omtrent Sulemana. Dit heeft voor de nodige spanning en tijdsdruk gezorgd binnen de directiekamers van Ajax. De club moest snel schakelen en creatieve oplossingen bedenken om alsnog tot een bevredigende overeenkomst te komen met de gewilde aanvaller.

Ondanks de last-minute obstakels lijkt Ajax echter vastberaden om de transfer van Sulemana tot een succesvol einde te brengen. De club zal naar verwachting alle zeilen bijzetten om de Ghanese aanvaller binnen te halen en zo hun selectie te versterken voor het komende seizoen. De fans van de Amsterdamse club zullen dan ook vol spanning uitkijken naar de verdere ontwikkelingen rondom deze veelbesproken transfersoap.