×
Home Nieuws Livescore

Quincy Promes verrast met transfer naar United FC Dubai

Quincy Promes verrast met transfer naar United FC Dubai
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 4 september 2024 17:32 uur

Voormalig Oranje international Quincy Promes keert terug naar het voetbalveld en dit nieuws heeft voor de nodige opschudding gezorgd in de sportwereld. De 32-jarige aanvaller, die in Nederland veroordeeld is, heeft een verrassende stap gezet door een eenjarig contract te tekenen bij United FC Dubai, een club die actief is op het tweede niveau van de Verenigde Arabische Emiraten. Deze onverwachte transfer heeft bij sommigen vraagtekens opgeroepen over de ethische keuzes van de VAE-club.

Promes, die bekend staat om zijn snelheid en doelgerichtheid, zal nu zijn talenten gaan vertonen in een nieuwe omgeving waar de competitie op een ander niveau ligt dan hij gewend is. De keuze van de voormalige Ajax-speler om zijn carrière voort te zetten in Dubai heeft de gemoederen flink bezig gehouden, met enkelen die openlijk twijfelen aan de integriteit van de club die hem heeft gecontracteerd.

De vraag waar het morele kompas van United FC Dubai is gebleven, blijft hangen in de lucht. Terwijl Promes zich voorbereidt op zijn nieuwe avontuur in het Midden-Oosten, zullen fans en critici nauwlettend in de gaten houden hoe deze controversiële transfer zich zal ontvouwen. Het is duidelijk dat de keuze van de ervaren voetballer om zijn carrière voort te zetten in Dubai voor de nodige discussie zal blijven zorgen in de voetbalwereld.