×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord dient Champions League selectie in zonder Plamen Andreev

Feyenoord dient Champions League selectie in zonder Plamen Andreev
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 4 september 2024 17:08 uur

Feyenoord heeft de definitieve selectie voor de groepsfase van de Champions League bekendgemaakt bij de UEFA. Opvallend genoeg ontbreekt nieuwkomer Plamen Andreev in de A-lijst van spelers die zijn ingediend. De Bulgaarse aanwinst, die deze zomer werd aangetrokken, lijkt dus voorlopig geen rol te spelen in het Europese avontuur van de Rotterdamse club.

Trainer Arne Slot heeft ervoor gekozen om andere spelers op te nemen in de selectie voor de Champions League. Het is nog niet duidelijk waarom Andreev niet is opgenomen in de A-lijst. Mogelijk heeft de coach andere plannen met de Bulgaarse speler of is er sprake van een blessure die zijn deelname aan het Europese toernooi in de weg staat.

De afwezigheid van Plamen Andreev zal ongetwijfeld vragen oproepen bij de supporters van Feyenoord. De fans keken uit naar de bijdrage van de nieuwe aanwinst in de Champions League, maar zullen nu moeten afwachten hoe de situatie zich verder ontwikkelt. Het is aan trainer Slot om zijn keuzes te rechtvaardigen en het beste te halen uit de spelers die wel deel uitmaken van de selectie voor het prestigieuze toernooi.