×
Home Nieuws Livescore

Ian Maatsen teleurgesteld in niet-selectie Oranje, meldt bij Jong Oranje

Ian Maatsen teleurgesteld in niet-selectie Oranje, meldt bij Jong Oranje
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 4 september 2024 16:48 uur

Jonge Nederlandse voetballer Ian Maatsen heeft zijn teleurstelling geuit over het feit dat hij niet is opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal onder leiding van bondscoach Ronald Koeman. Ondanks deze tegenvaller blijft Maatsen positief en heeft hij aangegeven met goede moed zich te zullen melden bij Jong Oranje. In een interview met De Telegraaf benadrukte de linksback dat hij zich niet laat ontmoedigen door deze beslissing en vastbesloten is om hard te blijven werken aan zijn ontwikkeling.

Ronald Koeman reageerde aanvankelijk enigszins geïrriteerd op de uitspraken van Maatsen, die aangaf de reden voor zijn niet-selectie niet te begrijpen. Echter, Maatsen heeft in een recent statement laten weten dat hij begrijpt dat de bondscoach moeilijke keuzes moet maken en dat hij respect heeft voor de beslissingen die worden genomen. De jonge talentvolle speler erkent dat 'de wereld niet om hem draait' en dat hij zich volledig zal focussen op zijn prestaties bij Jong Oranje.

Maatsen, die momenteel uitkomt voor de Engelse club Coventry City, blijft vastberaden en gemotiveerd om zijn beste spel te laten zien en zich verder te ontwikkelen als voetballer. Ondanks de teleurstelling van het missen van een plek in het Nederlands elftal, blijft de jonge verdediger vastbesloten om zijn dromen na te jagen en te blijven streven naar succes op het hoogste niveau. Met zijn positieve instelling en doorzettingsvermogen zal Maatsen ongetwijfeld blijven strijden voor zijn plek in de nationale ploeg en blijven werken aan zijn toekomst in het internationale voetbal.