×
Home Nieuws Livescore

Quincy Promes tekent bij United FC Dubai in UAE.

Quincy Promes tekent bij United FC Dubai in UAE.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 4 september 2024 16:32 uur

Quincy Promes keert terug naar het voetbalveld en gaat weer aan de slag als professionele voetballer. De ervaren 32-jarige aanvaller heeft onlangs een eenjarig contract ondertekend bij United FC Dubai. Deze club speelt op het tweede niveau van de Verenigde Arabische Emiraten en Promes kijkt ernaar uit om zijn talent en ervaring in te zetten om het team te versterken.

Na een periode van rust en reflectie is Promes vastbesloten om zijn carrière nieuw leven in te blazen bij United FC Dubai. Met zijn snelheid, technische vaardigheden en doelgerichtheid zal hij ongetwijfeld een waardevolle toevoeging zijn voor het team. De fans van de club kunnen zich verheugen op de komst van deze ervaren speler, die bekend staat om zijn dynamische speelstijl en vermogen om doelpunten te maken.

Promes heeft in het verleden indruk gemaakt bij verschillende topclubs in Europa en heeft ook zijn waarde bewezen in het nationale team van Nederland. Zijn ervaring en leiderschap zullen van onschatbare waarde zijn voor United FC Dubai, dat ambitieus is om successen te behalen in het komende seizoen. De aanwezigheid van Promes zal ongetwijfeld een positieve invloed hebben op het team en de prestaties naar een hoger niveau tillen.

Met zijn nieuwe avontuur in de Verenigde Arabische Emiraten hoopt Quincy Promes zijn passie voor het spel voort te zetten en zijn stempel te drukken op het voetballandschap in het Midden-Oosten. De fans en supporters van United FC Dubai kunnen zich opmaken voor een opwindend seizoen met Promes in de gelederen, en zijn terugkeer naar het voetbalveld zal ongetwijfeld voor veel enthousiasme zorgen binnen en buiten het veld.