×
Home Nieuws Livescore

Nuchtere Gravenberch ontkent 'Gravenberch 2.0' bij Oranje

Nuchtere Gravenberch ontkent 'Gravenberch 2.0' bij Oranje
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 4 september 2024 16:24 uur

Jonge Nederlandse voetbaltalent Ryan Gravenberch blijft met beide benen op de grond staan, ondanks zijn indrukwekkende prestaties bij Liverpool. De 22-jarige middenvelder benadrukt in een interview met de NOS dat hij niet gelooft dat hij nu 'Gravenberch 2.0' is geworden bij het Nederlands elftal.

Gravenberch, die momenteel schittert op het internationale toneel, blijft bescheiden en gefocust op zijn spel. Hij erkent de positieve feedback die hij ontvangt, maar blijft vastberaden om hard te blijven werken en zichzelf te blijven verbeteren. De jonge ster laat zich niet afleiden door de hype rondom zijn naam en blijft trouw aan zijn nuchtere instelling.

Met zijn volwassen spel en indrukwekkende techniek heeft Gravenberch de aandacht getrokken van voetbalfans over de hele wereld. Ondanks zijn groeiende reputatie blijft hij vastbesloten om zijn talent verder te ontwikkelen en zijn team te helpen bij het behalen van successen. Gravenberch's vastberadenheid en toewijding maken hem een voorbeeld voor jonge spelers die streven naar succes in de voetbalwereld.