×
Home Nieuws Livescore

Kees Kwakman lovend over transferzaken Ajax in zomermercato.

Kees Kwakman lovend over transferzaken Ajax in zomermercato.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 4 september 2024 16:16 uur

Voormalig profvoetballer en analist Kees Kwakman heeft lovende woorden over voor de transferactiviteiten van Ajax tijdens deze zomerse transferwindow. In een recente uitzending van het programma Tekengeld heeft Kwakman laten weten dat hij zeer te spreken is over de versterkingen die de Amsterdammers hebben weten binnen te halen. Volgens de voetbalexpert heeft Ajax niet alleen enkele kwalitatieve spelers weten aan te trekken, maar zijn ze er ook in geslaagd om op een effectieve manier om te gaan met uitgaande transfers.

Kwakman benadrukt dat de Amsterdamse club erin geslaagd is om een goede balans te vinden tussen het versterken van de selectie en het behouden van de juiste spelers. De analist is met name onder de indruk van de strategische aanpak van Ajax, waarbij ze niet alleen hebben geïnvesteerd in nieuwe talenten, maar ook hebben gezorgd voor een gezonde doorstroming van spelers binnen de club. Dit heeft volgens Kwakman geresulteerd in een evenwichtige en competitieve selectie voor het komende seizoen.

Daarnaast prijst Kwakman de transparantie en professionaliteit waarmee Ajax te werk is gegaan tijdens deze transferperiode. Hij is van mening dat de clubleiding op een doordachte manier heeft gehandeld en dat dit heeft bijgedragen aan het succesvol afronden van diverse transfers. Kwakman is dan ook optimistisch over de toekomst van Ajax en gelooft dat de club met deze versterkingen en uitgaande transfers een solide basis heeft gelegd voor een succesvolle voetbaljaargang.