×
Home Nieuws Livescore

Nieuwe Feyenoord-aanwinst Mitchell worstelt met aanpassing

Nieuwe Feyenoord-aanwinst Mitchell worstelt met aanpassing
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 4 september 2024 16:08 uur

De nieuwe aanwinst van Feyenoord, Jeyland Mitchell, heeft openlijk toegegeven dat zijn aanpassing aan Nederland niet zonder hobbels is verlopen. De talentvolle negentienjarige verdediger heeft laten weten dat zijn eerste maanden in het land niet bepaald makkelijk waren. Mitchell, die van ver komt, heeft moeite gehad om zijn weg te vinden aan de andere kant van de wereld, zowel op als buiten het veld.

Ondanks zijn uitdagingen heeft Mitchell laten zien dat hij vastberaden is om te slagen bij Feyenoord. De jonge speler werkt hard om zijn plek in het team te veroveren en zijn talent te laten zien. Zijn doorzettingsvermogen en positieve instelling hebben indruk gemaakt op zijn teamgenoten en de staf van de club.

Trainer Arne Slot heeft vertrouwen in de potentie van Mitchell en gelooft dat hij een belangrijke rol kan spelen in het succes van Feyenoord. Met zijn snelheid, techniek en tactisch inzicht heeft de verdediger al laten zien dat hij een aanwinst is voor het team. Mitchell wordt gezien als een veelbelovende speler met een grote toekomst voor zich.