×
Home Nieuws Livescore

Ajax praat met Panathinaikos over verhuur Chuba Akpom

Ajax praat met Panathinaikos over verhuur Chuba Akpom
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 4 september 2024 13:32 uur

Ajax voert momenteel onderhandelingen met Panathinaikos over een mogelijke verhuur van Chuba Akpom, zo heeft het Griekse Sport24 gemeld. De Engelse spits bevindt zich momenteel in Amsterdam als derde keus, nadat Wout Weghorst aan het team is toegevoegd.

Akpom, die eerder voor clubs als Arsenal en PAOK Saloniki speelde, heeft bij Ajax nog niet de gewenste speeltijd kunnen krijgen. De kans op meer speelminuten lijkt voor hem nu te liggen bij Panathinaikos, waar hij mogelijk een belangrijke rol kan gaan spelen in het team.

De 25-jarige aanvaller zou met zijn ervaring en kwaliteiten een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor Panathinaikos, dat op zoek is naar versterking voorin. Ajax lijkt bereid te zijn om Akpom tijdelijk elders onder te brengen om hem de kans te geven zich verder te ontwikkelen en meer speelervaring op te doen.

De gesprekken tussen Ajax en Panathinaikos bevinden zich nog in een vroeg stadium, maar de mogelijkheid van een verhuur lijkt steeds realistischer te worden. Voor Akpom zou een overstap naar de Griekse club een nieuwe uitdaging betekenen en wellicht de kans om zijn talenten op een ander podium te laten zien.