×
Home Nieuws Livescore

Marcus Linday verruilt Västerås SK voor sc Heerenveen.

Marcus Linday verruilt Västerås SK voor sc Heerenveen.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 4 september 2024 13:16 uur

De Zweedse voetballer Marcus Linday staat op het punt om een opmerkelijke overstap te maken naar sc Heerenveen, zo heeft het Zweedse Expressen gemeld. Volgens de berichtgeving hebben de Friezen een akkoord bereikt met Västerås SK voor de transfer van Linday in januari.

Linday, een talentvolle speler uit Zweden, heeft indruk gemaakt bij Västerås SK en lijkt nu de stap te zetten naar het Nederlandse voetbal. De 22-jarige middenvelder wordt gezien als een veelbelovende aanwinst voor sc Heerenveen en zal naar verwachting een belangrijke rol gaan spelen in het team van trainer Johnny Jansen.

Met zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht wordt Linday gezien als een versterking voor het middenveld van sc Heerenveen. De club uit Friesland hoopt met zijn komst meer creativiteit en diepgang toe te voegen aan het team, dat momenteel strijdt in de Eredivisie.

De transfer van Marcus Linday naar sc Heerenveen markeert een nieuwe stap in zijn carrière en biedt hem de kans om zich verder te ontwikkelen in een competitieve omgeving. Fans van de Friezen zullen ongetwijfeld uitkijken naar de officiële bevestiging van de transfer en de eerste optredens van Linday in het geel-blauwe shirt van sc Heerenveen.