×
Home Nieuws Livescore

Derksen en Driessen: Memphis Depay moeilijk aan topclub

Derksen en Driessen: Memphis Depay moeilijk aan topclub
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 4 september 2024 12:56 uur

Voormalig voetballer Johan Derksen heeft zijn twijfels geuit over de toekomst van Memphis Depay in de top van het voetbal. Tijdens een uitzending van het programma 'Vandaag Inside' gaf Derksen aan dat het voor de aanvaller lastig kan worden om nog bij een club van hoog niveau aan de slag te gaan. Zijn zorgen worden gedeeld door sportjournalist Valentijn Driessen, die eveneens niet verwacht dat Depay nog een transfer naar een topclub zal maken.

Depay, die momenteel speelt voor Olympique Lyon in de Franse Ligue 1, wordt al geruime tijd in verband gebracht met verschillende Europese topclubs. Echter, Derksen en Driessen zijn van mening dat de kansen van de Nederlandse international op een overstap naar een absolute topclub slinken. De prestaties van Depay en de concurrentie op de transfermarkt zouden volgens hen een obstakel vormen voor een mogelijke transfer naar een club van hoog niveau.

Ondanks de onzekerheid over zijn toekomst, blijft Memphis Depay zich inzetten op het veld en zijn talent tonen. De 27-jarige aanvaller zal naar verwachting blijven streven naar succes en zich blijven ontwikkelen, ongeacht de speculaties rondom zijn transfermogelijkheden. Het is afwachten hoe de situatie zich zal ontwikkelen en of Depay uiteindelijk toch nog de stap naar een topclub zal kunnen maken, zoals velen hadden gehoopt.