×
Home Nieuws Livescore

Hakim Ziyech op weg naar Qatar na Galatasaray-afscheid

Hakim Ziyech op weg naar Qatar na Galatasaray-afscheid
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 4 september 2024 12:48 uur

Het lijkt erop dat Hakim Ziyech en Galatasaray binnenkort afscheid van elkaar zullen nemen, zo melden Turkse media en het Franse Foot Mercato. De 31-jarige spelmaker heeft naar verluidt de wens geuit om zijn contract te laten ontbinden en lijkt op weg te zijn naar een nieuw avontuur in Qatar.

Na een periode van speculatie lijkt de toekomst van Ziyech bij Galatasaray nu definitief in een andere richting te gaan. De Marokkaanse international, die bekend staat om zijn creativiteit en technische vaardigheden, lijkt Qatar als zijn volgende bestemming te hebben gekozen.

De beslissing van Ziyech om Galatasaray te verlaten en naar Qatar te vertrekken, komt als een verrassing voor velen. Met zijn ervaring en kwaliteiten zou hij een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor elke ploeg. Het is dan ook afwachten welke club in Qatar de handtekening van de spelmaker zal weten te bemachtigen.

Hoewel het einde van Ziyech's tijd bij Galatasaray nadert, zal zijn vertrek ongetwijfeld een leegte achterlaten bij de Turkse club. Fans zullen zijn genialiteit op het veld missen, terwijl de clubleiding nu op zoek zal moeten naar een waardige vervanger om het gat dat Ziyech achterlaat op te vullen.