×
Home Nieuws Livescore

Jorthy Mokio realiseert snelle doorbraak bij Ajax debut.

Jorthy Mokio realiseert snelle doorbraak bij Ajax debut.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 4 september 2024 12:08 uur

Het jonge talent Jorthy Mokio maakt een snelle opmars bij Ajax en beseft dat het allemaal in een razendsnel tempo gaat. De zestienjarige voetballer maakte eerder deze zomer de overstap van KAA Gent naar de Nederlandse club. Tijdens de returnwedstrijd tegen Jagiellonia Białystok maakte Mokio zijn debuut in het eerste elftal van Ajax, waarmee hij de op een na jongste debutant ooit werd.

Mokio's snelle integratie in het eerste team van Ajax is opvallend te noemen, gezien zijn jonge leeftijd en de overstap vanuit België. De talentvolle speler laat zien dat hij over de kwaliteiten en het doorzettingsvermogen beschikt om op het hoogste niveau mee te draaien. Zijn debuut als op een na jongste debutant in de geschiedenis van de club is een veelbelovend begin van wat een veelbelovende carrière kan worden.

Met zijn debuut in het eerste elftal van Ajax heeft Jorthy Mokio laten zien dat hij klaar is om de uitdagingen aan te gaan die bij een topclub horen. De jonge speler zal ongetwijfeld nog veel stappen zetten in zijn ontwikkeling en zijn naam verder vestigen in de voetbalwereld. Ajax-fans kunnen zich verheugen op wat deze talentvolle nieuwkomer nog meer te bieden heeft in de toekomst.