×
Home Nieuws Livescore

Mats Hummels vindt nieuwe club bij AS Roma

Mats Hummels vindt nieuwe club bij AS Roma
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 4 september 2024 11:16 uur

Voormalig Borussia Dortmund-verdediger Mats Hummels heeft een nieuwe club gevonden. Na zijn vertrek bij de Duitse club heeft de 35-jarige verdediger een overeenkomst gesloten met AS Roma, zo heeft transferspecialist Fabrizio Romano onthuld. Hummels, een ervaren kracht in de verdediging, zal nu zijn kwaliteiten gaan inzetten in de Italiaanse Serie A.

De transfer van Hummels naar AS Roma markeert een nieuwe fase in zijn carrière, waarin hij zijn ervaring en leiderschap zal brengen naar de Italiaanse club. Met zijn indrukwekkende staat van dienst en zijn vermogen om de verdediging te organiseren, zal Hummels ongetwijfeld een belangrijke toevoeging zijn aan het team van AS Roma.

De fans van AS Roma kunnen zich verheugen op de komst van Hummels, die bekend staat om zijn sterke verdedigende spel en zijn vermogen om cruciale doelpunten te maken uit standaardsituaties. Met zijn ervaring op het hoogste niveau zal Hummels een waardevolle aanwinst zijn voor de club en een belangrijke rol spelen in hun streven naar succes in zowel de nationale competitie als in Europa.