×
Home Nieuws Livescore

Alex Kroes: Spitspositie Ajax geen zorgenkindje, top sportcultuur

Alex Kroes: Spitspositie Ajax geen zorgenkindje, top sportcultuur
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 4 september 2024 11:08 uur

Ajax heeft volgens technisch directeur Alex Kroes geen reden tot zorgen over de spitspositie. Met Brian Brobbey, Wout Weghorst en Chuba Akpom heeft trainer Francesco Farioli een sterke selectie om uit te kiezen voor de aanvalslinie. Kroes benadrukt dat dit de 'topsportcultuur' van de club weerspiegelt, waarin concurrentie en kwaliteit hand in hand gaan.

De keuzemogelijkheden voor Farioli in de voorhoede zijn divers en veelbelovend. Brian Brobbey, een opkomend talent met een neusje voor doelpunten, wordt gezien als een veelbelovende speler voor de toekomst. Wout Weghorst, met zijn ervaring en fysieke kracht, voegt een ander element toe aan de aanval van Ajax. Chuba Akpom, met zijn snelheid en technische vaardigheden, biedt nog meer variatie in de spits.

Kroes is optimistisch over de kwaliteit en diepte van de selectie op de spitspositie en gelooft dat dit de club zal helpen om succesvol te zijn in zowel nationale als internationale competities. Met spelers van dit kaliber tot zijn beschikking, is Farioli goed gepositioneerd om zijn aanval tactisch en effectief te leiden in het komende seizoen.