×
Home Nieuws Livescore

Ajax-talent Bounida maakt indruk met vernietigende actie tegen Zweden

Ajax-talent Bounida maakt indruk met vernietigende actie tegen Zweden
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 13 september 2023 12:08 uur

Een jonge voetballer genaamd Rayane Bounida heeft indruk gemaakt tijdens een vriendschappelijke wedstrijd tussen de Belgische O18 Rode Duivels en de Zweedse leeftijdsgenoten. Met een spectaculaire actie wist de aanvallende middenvelder niet één, maar twee tegenstanders pijn te doen en vervolgens te scoren.

De Zweedse verdedigers waren compleet verrast en vielen bijna tegelijkertijd achterover. "Bounida heeft opnieuw laten zien dat hij een fenomenale techniek heeft. In een oefenwedstrijd van de Belgische U18 zorgde hij voor chaos met een geweldige sleepbeweging. Twee Zweden werden vrijwel gelijktijdig uitgeschakeld", aldus Het Laatste Nieuws, dat vol lof is over dit grote talent. Alsof dat nog niet genoeg was, maakte Bounida ook nog een tweede doelpunt met een prachtige halve volley.

Het vertrek van Bounida van Anderlecht naar Ajax wordt opnieuw gezien als een harde klap voor de Belgische topclub. "Bij Ajax speelt hij nu ook bij de O18. De aanvallende middenvelder moet nog wat meer fysieke kracht ontwikkelen om verdere stappen richting het A-team te kunnen zetten", aldus Het Laatste Nieuws. Uiteindelijk won België O18 met 3-1 van Zweden.