×
Home Nieuws Livescore

Hans Kraay jr.: Wout Weghorst kan 20 goals maken

Hans Kraay jr.: Wout Weghorst kan 20 goals maken
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 4 september 2024 10:24 uur

Voormalig voetballer en huidige analist Hans Kraay junior heeft zijn mening gegeven over de potentie van Wout Weghorst bij Ajax. Kraay is van mening dat de spits in staat is om twintig doelpunten per seizoen te maken voor de Amsterdamse club. Deze voorspelling van Kraay werpt een interessant licht op de mogelijke impact die Weghorst zou kunnen hebben in de Eredivisie.

De opmerkingen van Kraay komen op een moment dat er discussie is over of Weghorst wel de juiste speler is voor Ajax. De verslaggever van ESPN heeft echter aangegeven dat deze discussie eigenlijk overbodig is. Weghorst heeft in het verleden bewezen een doelpuntenmachine te zijn en zijn fysieke spel zou goed passen bij de speelstijl van Ajax. Het is dan ook begrijpelijk dat Kraay gelooft dat Weghorst succesvol kan zijn in het shirt van de Amsterdammers.

Met de transfermarkt in volle gang en geruchten over een mogelijke overstap van Weghorst naar Ajax, zullen voetbalfans gespannen afwachten hoe deze situatie zich zal ontwikkelen. Als Kraay gelijk heeft en Weghorst daadwerkelijk twintig doelpunten per seizoen kan maken voor Ajax, zou dat een enorme versterking zijn voor de ploeg van trainer Erik ten Hag. Het blijft echter afwachten of deze voorspelling werkelijkheid zal worden en of Weghorst daadwerkelijk de stap naar de top van de Eredivisie kan zetten.