×
Home Nieuws Livescore

PSV verrast met nieuwe aanwinst Marcus Younis uit Australië.

PSV verrast met nieuwe aanwinst Marcus Younis uit Australië.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 4 september 2024 10:08 uur

PSV verrast met nieuwe aanwinst Marcus Younis

PSV heeft onverwacht nog een nieuwe aanwinst binnengehaald voor het komende seizoen. Na de komst van Joel Ndala leek de selectie compleet, maar de Eindhovenaren hebben zich nu versterkt met de negentienjarige Marcus Younis. De talentvolle rechtsbuiten zal aansluiten bij Jong PSV en komt over van Western Sydney Wanderers FC.

Met de komst van Younis voegt PSV nog meer jeugdige energie en talent toe aan de selectie. De club heeft hoge verwachtingen van de jonge Australiër en ziet in hem een veelbelovende aanwinst voor de toekomst. Younis heeft voor één seizoen getekend bij de club en zal zich onder de vleugels van Jong PSV verder kunnen ontwikkelen.

De transfer van Marcus Younis komt als een verrassing voor velen, maar laat zien dat PSV blijft streven naar versterking en vernieuwing. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid kan Younis een waardevolle toevoeging zijn voor de Eindhovenaren. De fans zullen ongetwijfeld uitkijken naar zijn debuut in het rood-witte shirt van PSV en zijn bijdrage aan het team in het komende seizoen.