×
Home Nieuws Livescore

Bazoer negeert oproep Advocaat voor Curaçao elftal

Bazoer negeert oproep Advocaat voor Curaçao elftal
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 4 september 2024 08:48 uur

Voormalig Oranje-international Riechedly Bazoer heeft de kans om voor het nationale team van Curaçao te spelen, onder leiding van bondscoach Dick Advocaat, afgeslagen. Advocaat heeft meerdere pogingen ondernomen om contact te leggen met de verdediger, maar Bazoer lijkt niet geïnteresseerd te zijn in een plek in het team.

Bazoer, die momenteel uitkomt voor Vitesse in de Eredivisie, heeft geen gehoor gegeven aan de oproep van Advocaat. De bondscoach had gehoopt de talentvolle speler te overtuigen om voor Curaçao uit te komen, maar tot op heden heeft Bazoer geen interesse getoond.

Advocaat, die bekend staat om zijn ervaring en succes als coach, had Bazoer graag toegevoegd aan zijn selectie. De verdediger, die eerder voor Nederland uitkwam op jeugdniveau, lijkt echter zijn zinnen te hebben gezet op andere sportieve doelen en heeft daarom besloten om niet in te gaan op de uitnodiging van Curaçao.

Het is een gemiste kans voor het nationale team van Curaçao, dat met de ervaring en kwaliteiten van Bazoer een versterking had kunnen binnenhalen. Voor Bazoer zelf betekent het afwijzen van de oproep wellicht dat hij zich wil focussen op zijn prestaties bij Vitesse en zijn carrière in Nederland. Het blijft echter de vraag of deze beslissing op de lange termijn de juiste keuze zal blijken te zijn voor de talentvolle verdediger.