×
Home Nieuws Livescore

Davy Klaassen laat Royal Antwerp voorlopig links liggen

Davy Klaassen laat Royal Antwerp voorlopig links liggen
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 4 september 2024 07:32 uur

Het lijkt erop dat Royal Antwerp voorlopig niet hoeft te rekenen op de komst van Davy Klaassen, zo meldt Het Nieuwsblad. De Belgische club heeft contact gezocht met de transfervrije middenvelder, maar Klaassen lijkt op dit moment de club te beschouwen als een plan B. Dit nieuws zal ongetwijfeld teleurstellend zijn voor de fans van Royal Antwerp, die gehoopt hadden op de komst van de ervaren Nederlandse speler om hun team te versterken.

Davy Klaassen, die momenteel zonder club zit na zijn vertrek bij Ajax, heeft blijkbaar nog andere opties openstaan voordat hij een beslissing neemt over zijn toekomst. De middenvelder wordt al langer in verband gebracht met een mogelijke overstap naar de Belgische competitie, maar het lijkt erop dat Royal Antwerp nog wat geduld zal moeten hebben als ze Klaassen willen binnenhalen.

De situatie rondom Davy Klaassen zal ongetwijfeld de gemoederen bezighouden bij Royal Antwerp en haar supporters. De club zal nu moeten afwachten of Klaassen alsnog voor een avontuur in België kiest of dat hij elders zijn carrière zal voortzetten. Voor nu blijft het dus nog even spannend wat de toekomst zal brengen voor zowel Klaassen als Royal Antwerp.