×
Home Nieuws Livescore

Thomas Müller looft Duitsland na knotsgekke week en overwinning op Frankrijk

Thomas Müller looft Duitsland na knotsgekke week en overwinning op Frankrijk
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 13 september 2023 11:48 uur

Thomas Müller is verheugd over de manier waarop het Duitse nationale team heeft gereageerd na een tumultueuze week. Na een bizarre reeks wedstrijden werd de interlandperiode afgesloten met een 2-1 overwinning op Frankrijk. Voorafgaand aan die wedstrijd leed Duitsland een nederlaag tegen Japan, wat resulteerde in het ontslag van bondscoach Hansi Flick.

"In de eerste plaats wil ik Hansi Flick en zijn staf bedanken", begint Müller zijn reactie op de Duitse televisie na de wedstrijd tegen Frankrijk. "Het was zeker geen gemakkelijke periode voor ons met al die negatieve resultaten, maar het team draagt ook verantwoordelijkheid. Het abrupte afscheid van de coach was een bizarre situatie, net als de afgelopen drie dagen voor ons waren."

Ondanks het ontslag van Flick heeft Müller veel respect voor de Duitse bondsleiding. "Ik heb ook veel respect voor Rudi Völler, Hannes Wolf en Sandro Wagner. Ze hebben op korte termijn uitstekend gehandeld. Uiteindelijk hebben we ons spel op het veld laten zien vandaag. We hebben hard gewerkt en onszelf op de juiste momenten kunnen belonen. Dat maakt een overwinning op Frankrijk natuurlijk extra speciaal."