×
Home Nieuws Livescore

Dennis te Kloese's dubbelrol bij Feyenoord onder de loep

Dennis te Kloese's dubbelrol bij Feyenoord onder de loep
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 23:32 uur

Bij Feyenoord staat een evaluatie op de planning voor de dubbelfunctie van Dennis te Kloese. Dit nieuws werd bekendgemaakt door Martijn Krabbedam, de clubwatcher van Voetbal International, tijdens een uitzending van Voetbalpraat op ESPN. Te Kloese vervult momenteel zowel de rol van algemeen directeur als technisch directeur bij de Rotterdamse club.

De beslissing om de dubbelfunctie van Te Kloese te evalueren komt voort uit de wens om de structuur en efficiëntie binnen Feyenoord te optimaliseren. Met zijn taken verdeeld over twee belangrijke posities binnen de club, is het van belang om te onderzoeken of deze opzet nog steeds de gewenste resultaten oplevert.

De discussie rondom de functieverdeling van Te Kloese is niet nieuw binnen de voetbalwereld. Het combineren van algemene en technische directeursfuncties kan zowel voordelen als uitdagingen met zich meebrengen. Het is dan ook begrijpelijk dat Feyenoord nu de tijd neemt om te evalueren of deze dubbele rol nog steeds de meest effectieve aanpak is voor de club.

De uitkomst van de evaluatie zal naar verwachting belangrijke inzichten bieden in de toekomstige organisatiestructuur van Feyenoord. Het is een stap die aantoont dat de club streeft naar continue verbetering en professionalisering, met als uiteindelijk doel om op alle fronten succesvol te zijn en te blijven in het Nederlandse en internationale voetbal.