×
Home Nieuws Livescore

Steven Bergwijn's transfer naar Al-Ittihad helpt Ajax verder

Steven Bergwijn's transfer naar Al-Ittihad helpt Ajax verder
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 23:16 uur

Steven Bergwijn zet zijn carrière voort bij Al-Ittihad en lijkt Ajax daarmee een handje te helpen. De transfer van de aanvaller naar de Saudische club heeft tot speculatie geleid over de redenen achter zijn vertrek. Volgens Vandaag Inside is de conclusie dat Bergwijn Ajax verder helpt met deze overstap.

Echter, René van der Gijp heeft een andere kijk op de situatie. De voetbalanalist is ervan overtuigd dat Bergwijn bij Ajax zou zijn gebleven als de club hem graag had willen behouden. Deze opmerking werpt een nieuw licht op de transfer van de talentvolle speler en roept vragen op over de rol van Ajax in het vertrek van Bergwijn.

De keuze van Bergwijn voor Al-Ittihad biedt hem nieuwe kansen en uitdagingen in zijn loopbaan, maar werpt ook de vraag op hoe Ajax zal omgaan met het verlies van een belangrijke speler. De transfermarkt blijft altijd vol verrassingen en intriges, en de overstap van Bergwijn is daar een recent voorbeeld van. Het is nu aan Ajax om te laten zien hoe ze dit verlies zullen opvangen en welke stappen ze zullen nemen om hun team te versterken in het licht van deze transfer.