×
Home Nieuws Livescore

Ajax bevestigt interesse in Eriksen, maar mist financiële slagkracht.

Ajax bevestigt interesse in Eriksen, maar mist financiële slagkracht.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 22:48 uur

Ajax heeft bevestigd dat Christian Eriksen op hun radar stond voor een mogelijke terugkeer naar de club. Dit nieuws werd bevestigd door Alex Kroes via de officiële kanalen van de Amsterdammers. Echter, ondanks de interesse in de middenvelder, bleek Ajax niet over voldoende financiële middelen te beschikken om Eriksen aan te trekken.

De Deense international, die eerder voor Ajax speelde voordat hij naar clubs als Tottenham Hotspur en Internazionale vertrok, stond hoog op het verlanglijstje van de Nederlandse club. Ajax, bekend om zijn talentontwikkeling en aantrekkelijk voetbal, had graag Eriksen teruggehaald naar de Johan Cruijff ArenA.

Echter, vanwege beperkingen in het budget van de club was het niet mogelijk om de transfer van Eriksen te realiseren. Ondanks de teleurstelling over het mislopen van deze kans, blijft Ajax actief op zoek naar versterkingen om het team te versterken voor het komende seizoen. De club zal blijven streven naar het aantrekken van talentvolle spelers die passen binnen de filosofie en ambities van Ajax.