×
Home Nieuws Livescore

Ivan Toney krijgt 'warm' welkom bij Al Ahli

Ivan Toney krijgt 'warm' welkom bij Al Ahli
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 22:16 uur

De overgang van Ivan Toney naar Al Ahli verliep niet helemaal zoals de spits had verwacht. Na zijn miljoenentransfer werd de Engelsman op een opvallende manier welkom geheten door de fans van zijn nieuwe club. Toney stond in het middelpunt van de belangstelling toen hij voor het eerst het veld betrad, maar in plaats van een traditioneel ontvangstapplaus kreeg hij een 'warm' welkom in de vorm van een bijzonder zangoptreden.

De supporters van Al Ahli lieten hun creativiteit zien door Ivan Toney op een ludieke manier toe te zingen. Het ongemakkelijke moment zorgde voor een mix van verbazing en lichte hilariteit bij zowel de spits als het publiek. Ondanks de onconventionele begroeting leek Toney de humor er wel van in te zien en kon hij een bescheiden glimlach niet onderdrukken.

Voor Ivan Toney was dit een onverwachte start van zijn avontuur bij Al Ahli, maar het incident zal ongetwijfeld bijdragen aan de band tussen de speler en de fans. De spits zal nu moeten bewijzen dat hij niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten een goede indruk kan maken. Met zijn doelpunten en prestaties kan Toney de harten van de supporters alsnog veroveren en zijn plek in de clubgeschiedenis veiligstellen.