×
Home Nieuws Livescore

Kritische Kroes erkent struikelpunten in Ajax transferzomer

Kritische Kroes erkent struikelpunten in Ajax transferzomer
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 21:48 uur

Technisch directeur Alex Kroes heeft zichzelf kritisch geëvalueerd in het licht van de recente transferperiode van Ajax. Hij geeft toe dat hij een aantal misstappen heeft begaan en is openhartig over zijn fouten. Kroes deelde zijn zelfreflectie via de officiële communicatiekanalen van de club uit Amsterdam.

In zijn analyse van de transferzomer erkent Kroes dat er momenten waren waarop hij struikelde en niet de gewenste resultaten behaalde. Als sleutelfiguur in het transferbeleid van Ajax voelt hij de druk om succesvolle deals te sluiten en de selectie te versterken. Zijn zelfkritiek toont aan dat hij zich bewust is van de verantwoordelijkheid die hij draagt en de hoge standaarden die de club en de fans van hem verwachten.

Ondanks de tegenslagen blijft Kroes vastberaden om zijn fouten recht te zetten en te leren van zijn ervaringen. Hij benadrukt dat het belangrijk is om transparant te zijn over de uitdagingen waarmee hij wordt geconfronteerd en om open te staan voor verbetering. Als technisch directeur van een topclub als Ajax weet Kroes dat er geen ruimte is voor fouten en dat elke beslissing zorgvuldig moet worden afgewogen.