×
Home Nieuws Livescore

Ondrej Lingr verlaat Feyenoord na één seizoen voor Slavia Praag.

Ondrej Lingr verlaat Feyenoord na één seizoen voor Slavia Praag.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 21:16 uur

Na slechts één seizoen bij Feyenoord neemt Ondrej Lingr alweer afscheid van de Rotterdamse club. Het nieuws van zijn vertrek naar zijn voormalige club Slavia Praag is door de Rotterdammers bevestigd. Lingr, die afgelopen jaar naar Nederland kwam, heeft besloten terug te keren naar zijn vertrouwde omgeving in Tsjechië.

De middenvelder maakte vorig seizoen de overstap naar Feyenoord in de hoop zijn carrière een nieuwe impuls te geven. Echter, na een kortstondig verblijf in de Eredivisie heeft Lingr besloten om terug te keren naar de club waar hij eerder successen behaalde. Zijn tijd bij Feyenoord was weliswaar kort, maar Lingr heeft naar verluidt veel geleerd en gegroeid als speler.

Voor Feyenoord betekent het vertrek van Lingr dat zij op zoek moeten naar een vervanger voor de middenvelder. De Rotterdammers zullen nu moeten schakelen om het vertrek van de Tsjechische speler op te vangen en een nieuw evenwicht te vinden in het team. Lingr zelf kijkt uit naar zijn terugkeer naar Slavia Praag en hoopt daar weer aan te knopen bij zijn eerdere successen.