×
Home Nieuws Livescore

Transferzomer Ajax nog niet voorbij, benadrukt technisch directeur.

Transferzomer Ajax nog niet voorbij, benadrukt technisch directeur.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 20:48 uur

Ajax staat nog voor een drukke transferzomer, zo benadrukt technisch directeur Alex Kroes. In een recent interview met de clubkanalen van de Amsterdammers heeft Kroes laten weten dat de transferactiviteiten nog lang niet ten einde zijn voor de club uit Amsterdam. Zowel uitgaande als inkomende transfers kunnen nog plaatsvinden, waardoor de selectie van Ajax nog flink kan veranderen voordat het nieuwe seizoen begint.

Met de transfermarkt die nog enkele weken open is, blijft Ajax actief op zoek naar versterkingen en mogelijkheden om spelers te verkopen. Kroes benadrukt dat de club er alles aan zal doen om de selectie te optimaliseren en te versterken waar nodig. De fans van Ajax kunnen dus nog de nodige ontwikkelingen verwachten in de komende periode, aangezien de technisch directeur vastbesloten is om de beste spelers voor de club binnen te halen.

De supporters van Ajax zullen met spanning uitkijken naar welke spelers er nog zullen vertrekken en wie er nog aan de selectie toegevoegd zullen worden. Met de ambitie om zowel nationaal als internationaal succesvol te zijn, is het voor Ajax van groot belang om de juiste keuzes te maken op de transfermarkt. Alex Kroes en zijn team zullen dan ook geen moment rusten in hun streven naar een zo sterk mogelijke selectie voor het aankomende seizoen.