×
Home Nieuws Livescore

Technisch directeur Ajax wacht op FIFA-uitsluitsel Kamaldeen Sulemana

Technisch directeur Ajax wacht op FIFA-uitsluitsel Kamaldeen Sulemana
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 20:24 uur

Ajax wacht in spanning af op groen licht van de FIFA voor de komst van Kamaldeen Sulemana. Technisch directeur Alex Kroes heeft in een interview met de clubkanalen meer inzicht gegeven in de huidige stand van zaken omtrent de transfer van de talentvolle speler. De Amsterdamse club heeft een brief gestuurd naar de wereldvoetbalbond en is nu in afwachting van een definitieve beslissing.

Kroes benadrukte dat Ajax er alles aan doet om de overgang van Sulemana soepel te laten verlopen. De Ghanese aanvaller wordt gezien als een veelbelovend talent en de club is vastbesloten om hem naar de Johan Cruijff ArenA te halen. Echter, de bureaucratische procedures en regelgeving van de FIFA zorgen voor de nodige vertraging in het proces.

De supporters van Ajax houden hun adem in en hopen dat de benodigde goedkeuring snel zal komen, zodat Sulemana zich kan aansluiten bij de selectie. De technisch directeur blijft optimistisch en vertrouwt erop dat de FIFA spoedig met een positief antwoord zal komen. Tot die tijd blijft de club geduldig afwachten en zich voorbereiden op het mogelijke debuut van de veelbelovende aanwinst.