×
Home Nieuws Livescore

Koeman trots op Nederlands elftal na succesvol EK

Koeman trots op Nederlands elftal na succesvol EK
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 20:16 uur

Ronald Koeman blijft vol vertrouwen in de prestaties van het Nederlands elftal tijdens het afgelopen EK. De bondscoach is van mening dat het team een uitstekend toernooi heeft gedraaid en is trots op de prestaties die zijn spelers hebben neergezet. Tijdens een persconferentie ter voorbereiding op de komende duels met Bosnië & Herzegovina en Duitsland in de Nations League, benadrukte Koeman dat hij geen leuker eindtoernooi kan bedenken dan het afgelopen EK.

Met een positieve blik kijkt Koeman terug op de prestaties van Oranje en de groei die het team heeft doorgemaakt. Ondanks enkele teleurstellingen tijdens het toernooi, zoals de uitschakeling in de achtste finales, is de bondscoach ervan overtuigd dat het Nederlands elftal op de goede weg is. Koeman prijst de inzet en het karakter van zijn spelers en gelooft dat zij in staat zijn om nog meer successen te behalen in de toekomst.

De komende duels in de Nations League zullen een nieuwe uitdaging vormen voor het Nederlands elftal. Koeman en zijn team zijn vastbesloten om te blijven strijden en te laten zien wat zij in huis hebben. Met de steun van de fans en de motivatie om te blijven groeien, hoopt Oranje opnieuw te kunnen schitteren op het internationale toneel. Ronald Koeman blijft optimistisch en vastberaden om het beste uit zijn spelers te halen en successen te behalen voor het Nederlands elftal.