×
Home Nieuws Livescore

Ajax in spanning: FIFA keurt transfer Sulemana nog niet

Ajax in spanning: FIFA keurt transfer Sulemana nog niet
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 19:32 uur

Ajax in afwachting van FIFA-goedkeuring voor transfer Sulemana

De spanning stijgt bij Ajax nu de goedkeuring van de FIFA voor de transfer van Kamaldeen Sulemana nog altijd uitblijft. Volgens bronnen bij ESPN Vandaag kan het nog enkele dagen duren voordat de Amsterdammers definitieve duidelijkheid krijgen over de overgang van de talentvolle aanvaller. De club uit Amsterdam heeft hoge verwachtingen van Sulemana en kijkt reikhalzend uit naar zijn komst, maar voorlopig blijft het wachten op groen licht van de wereldvoetbalbond.

De transfermarkt gonst van geruchten en speculaties rondom Ajax en Sulemana, maar tot op heden is er nog geen definitief akkoord bereikt. De clubleiding en supporters hopen dat de FIFA spoedig haar zegen zal geven, zodat de Ghanese aanvaller zich kan aansluiten bij de selectie van trainer Erik ten Hag. De wachttijd zorgt voor de nodige nervositeit binnen de club, maar men blijft vertrouwen houden in een positieve afloop van de situatie.

Hoewel de transfer van Sulemana nog in de wacht staat, blijft Ajax actief op de transfermarkt om de selectie te versterken voor het nieuwe seizoen. De club heeft al enkele versterkingen binnengehaald, maar de komst van de talentvolle aanvaller uit Ghana zou een welkome aanvulling zijn. De supporters hopen dan ook dat de FIFA spoedig groen licht zal geven, zodat Sulemana zich kan bewijzen in het rood-witte shirt van de Amsterdammers.