×
Home Nieuws Livescore

Valentijn Driessen verbaasd over transfer Steven Bergwijn naar Saudi-Arabië

Valentijn Driessen verbaasd over transfer Steven Bergwijn naar Saudi-Arabië
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 17:16 uur

Voetbaljournalist Valentijn Driessen uit zijn onbegrip over de verrassende clubkeuze van Steven Bergwijn. De talentvolle buitenspeler verruilde vlak voor de transferdeadline PSV voor Al Ittihad in Saudi-Arabië, een stap die Driessen niet kan bevatten. De ervaren journalist, werkzaam bij De Telegraaf, uitte zijn verbazing over deze opmerkelijke transfer.

Bergwijn, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, verlaat hiermee de Eredivisie voor een avontuur in het Midden-Oosten. Driessen, die al jarenlang de Nederlandse voetbalwereld volgt, betwijfelt of deze keuze de ontwikkeling van de jonge speler ten goede zal komen. Hij benadrukt het belang van een weloverwogen carrièreplanning en vraagt zich af of Bergwijn deze stap weloverwogen heeft gezet.

De overgang van Bergwijn naar Al Ittihad heeft in de voetbalwereld voor de nodige opschudding gezorgd. De buitenspeler stond in de belangstelling van diverse Europese topclubs, maar koos uiteindelijk voor een lucratief avontuur in Saudi-Arabië. Driessen, bekend om zijn scherpe analyses en kritische blik, zal ongetwijfeld de ontwikkelingen rondom deze transfer nauwlettend blijven volgen en zijn visie blijven delen met het Nederlandse publiek.