×
Home Nieuws Livescore

Royal Antwerp FC in gesprek met Davy Klaassen

Royal Antwerp FC in gesprek met Davy Klaassen
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 16:48 uur

Royal Antwerp FC heeft de eerste stappen gezet richting een mogelijke versterking van hun middenveld door gesprekken aan te gaan met Davy Klaassen. De 31-jarige centrale middenvelder, wiens contract bij Internazionale recentelijk afliep, is momenteel transfervrij en daardoor een aantrekkelijke optie voor de Belgische club.

Met zijn ervaring en kwaliteiten zou Klaassen een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor Royal Antwerp FC. De club lijkt vastbesloten om hun selectie te versterken en ziet in de Nederlandse international een speler die het team naar een hoger niveau kan tillen.

Nicolo Schira, een gerenommeerde transferjournalist, bracht het nieuws naar buiten dat de gesprekken tussen Royal Antwerp FC en Klaassen in volle gang zijn. De onderhandelingen bevinden zich nog in een vroeg stadium, maar de interesse van de club lijkt serieus te zijn.

Als de deal doorgaat, zou dit een opmerkelijke transfer zijn voor zowel Klaassen als Royal Antwerp FC. De middenvelder zou de kans krijgen om zijn carrière voort te zetten bij een nieuwe club, terwijl de Belgische ploeg een ervaren speler aan hun selectie zou kunnen toevoegen. Het is afwachten hoe de gesprekken zich zullen ontwikkelen en of Klaassen daadwerkelijk voor Royal Antwerp FC zal gaan spelen in het komende seizoen.