×
Home Nieuws Livescore

PSV misgrijpt bij Sepp van den Berg en Ko Itakura

PSV misgrijpt bij Sepp van den Berg en Ko Itakura
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 16:40 uur

In de afgelopen transferperiode slaagde PSV er niet in om Sepp van den Berg en Ko Itakura aan te trekken, ondanks de inspanningen van technisch directeur Earnest Stewart. In een interview met Voetbal International onthulde Stewart de redenen achter het mislopen van deze versterkingen.

Stewart gaf aan dat de concurrentie hevig was voor zowel Van den Berg als Itakura, waardoor het voor PSV moeilijk was om de spelers binnen te halen. De technisch directeur benadrukte dat er veel interesse was van andere clubs en dat dit de onderhandelingen bemoeilijkte.

Hoewel PSV teleurgesteld is dat ze deze spelers niet hebben kunnen vastleggen, blijft Stewart optimistisch over de toekomst van de club. Hij benadrukte dat PSV blijft zoeken naar versterkingen en dat ze vastberaden zijn om het team te versterken voor de rest van het seizoen.

Stewart sloot het interview af met de belofte dat PSV blijft streven naar succes en dat ze vastbesloten zijn om hun doelen te bereiken, ondanks de tegenslagen in deze transferperiode. Met een sterke visie en vastberadenheid kijkt PSV nu vooruit naar de volgende mogelijkheden om het team te versterken en hun ambities waar te maken.