×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord in rouw na overlijden jeugdtrainer Jeffrey Oost

Feyenoord in rouw na overlijden jeugdtrainer Jeffrey Oost
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 16:08 uur

In een tragisch nieuwsbericht heeft Feyenoord aangekondigd dat de club in diepe rouw is gedompeld door het plotselinge overlijden van jeugdtrainer Jeffrey Oost. Het trieste nieuws kwam naar buiten afgelopen weekend en heeft een schokgolf van verdriet door de Rotterdamse voetbalgemeenschap gestuurd. De club heeft via haar officiële kanalen de droevige mededeling gedaan, waarbij ze hun medeleven betuigen aan de familie, vrienden en collega's van Oost.

Jeffrey Oost stond bekend als een gepassioneerde en toegewijde jeugdtrainer binnen de Feyenoord-academie. Zijn enthousiasme en positieve invloed op de jonge talenten zullen gemist worden door velen. De impact van zijn overlijden reikt verder dan alleen de voetbalvelden; het verlies van een geliefd lid van de Feyenoord-familie laat diepe sporen na in de hele gemeenschap.

De club zal in de komende dagen en wedstrijden ongetwijfeld stilstaan bij het verlies van Jeffrey Oost en hem op gepaste wijze herdenken. De vlaggen zullen halfstok hangen en er zal een moment van stilte worden gehouden ter ere van de betreurde jeugdtrainer. Feyenoord roept alle supporters op om samen te komen in solidariteit en steun te betuigen aan de nabestaanden van Oost in deze moeilijke tijd.