×
Home Nieuws Livescore

FIFA-matchingssysteem bedreigt Ajax' transfer Sulemana, goedkeuring nog onzeker

FIFA-matchingssysteem bedreigt Ajax' transfer Sulemana, goedkeuring nog onzeker
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 15:48 uur

Ajax loopt mogelijk tegen problemen aan bij de transfer van Kamaldeen Sulemana door het FIFA-matchingsysteem, zo meldt het Algemeen Dagblad. De Amsterdamse club heeft nog steeds hoop dat de wereldvoetbalbond groen licht zal geven voor de overgang van de talentvolle aanvaller.

Het FIFA-matchingsysteem, dat bedoeld is om transfers van minderjarige spelers te reguleren en beschermen, kan een struikelblok vormen voor Ajax in de deal met Sulemana. De club hoopt dat de FIFA de transfer alsnog zal goedkeuren, zodat de Ghanees zijn carrière in de Eredivisie kan voortzetten.

Ajax heeft alles op alles gezet om Sulemana naar Amsterdam te halen en ziet in hem een waardevolle aanwinst voor het team. De clubleiding blijft optimistisch over de afloop van de situatie en vertrouwt erop dat de FIFA uiteindelijk akkoord zal gaan met de transfer van de veelbelovende speler.

De supporters van Ajax kijken reikhalzend uit naar de komst van Sulemana en hopen dat de administratieve hobbels snel worden overwonnen, zodat de aanvaller zich spoedig bij de selectie kan voegen. De club zal de ontwikkelingen rondom de transfer nauwlettend blijven volgen en blijft in gesprek met de betrokken partijen om tot een positieve uitkomst te komen.