×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord mist Assane Diao op Deadline Day door mislukte pogingen

Feyenoord mist Assane Diao op Deadline Day door mislukte pogingen
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 15:16 uur

Op de laatste dag van de transferperiode heeft Feyenoord op het nippertje de komst van Assane Diao misgelopen. De technisch directeur, Dennis te Kloese, slaagde er na verschillende vruchteloze pogingen niet in om een rechtsbuiten naar Rotterdam te halen. De teleurstelling was groot bij de club en de fans, die hadden gehoopt op versterking voor het team.

De mislukte transfer van Assane Diao zorgde voor de nodige commotie binnen Feyenoord. Er wordt druk gespeculeerd over wat er precies is misgegaan in de onderhandelingen. Sommigen wijzen naar de financiële eisen van de speler, terwijl anderen denken dat er sprake was van onvoorziene complicaties in de deal.

Dennis te Kloese staat onder druk om alsnog een geschikte rechtsbuiten aan te trekken voor Feyenoord. De fans hopen op een snelle oplossing, zodat het team versterkt kan worden voor de rest van het seizoen. De technisch directeur zal nu alles op alles moeten zetten om een alternatieve optie te vinden en de teleurstelling van Deadline Day achter zich te laten.