×
Home Nieuws Livescore

In-Beom Hwang streeft naar Park en Iniesta niveau

In-Beom Hwang streeft naar Park en Iniesta niveau
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 14:48 uur

De Zuid-Koreaanse middenvelder In-Beom Hwang heeft grote ambities bij zijn nieuwe club Feyenoord. Hij streeft ernaar om net zo'n impact te maken als zijn landgenoot Ji-Sung Park destijds deed bij PSV. Hwang, die onlangs werd verwelkomd door de Rotterdammers, kijkt op naar Park als een inspiratiebron en hoopt in zijn voetsporen te treden in de Eredivisie.

Naast Park heeft Hwang nog een idool waar hij naar opkijkt: niemand minder dan de legendarische Spaanse middenvelder Andres Iniesta. De voormalige Barcelona-ster is een bron van inspiratie voor de Zuid-Koreaan, die zijn spel en mentaliteit wil spiegelen aan die van Iniesta. Met zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht hoopt Hwang een belangrijke speler te worden voor Feyenoord en zijn stempel te drukken op het Nederlandse voetbal.

De verwachtingen zijn hooggespannen voor Hwang, die vastbesloten is om zijn talent en potentieel te benutten in de Eredivisie. Met zijn bewondering voor zowel Ji-Sung Park als Andres Iniesta als drijvende kracht, zal de Zuid-Koreaan er alles aan doen om zijn stempel te drukken bij Feyenoord en zijn naam te vestigen als een van de opkomende sterren in het Nederlandse voetbal.