×
Home Nieuws Livescore

Wout Weghorst traint solo na Nederlands elftal sessie

Wout Weghorst traint solo na Nederlands elftal sessie
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 14:08 uur

Na de training van het Nederlands elftal op dinsdag bleef Wout Weghorst als enige speler achter op het trainingsveld. De ervaren 32-jarige spits koos ervoor om nog wat extra meters te maken, terwijl zijn teamgenoten al richting de kleedkamer waren vertrokken. Weghorst, die bekend staat om zijn onvermoeibare werkethiek, leek vastberaden om zijn conditie verder te verbeteren en zijn scherpte te behouden.

Het tafereel trok de aandacht van de aanwezige toeschouwers en media, die onder de indruk waren van Weghorst's toewijding en professionaliteit. De spits, die momenteel uitkomt voor VfL Wolfsburg in de Bundesliga, liet zien dat hij zelfs na een intensieve trainingssessie nog steeds bereid is om extra inspanningen te leveren om op topniveau te blijven presteren.

Weghorst's inzet en mentaliteit dienen als een inspiratiebron voor zijn teamgenoten en fans, die zijn toewijding aan het Nederlandse elftal en zijn persoonlijke ontwikkeling waarderen. Met het EK voetbal in aantocht, lijkt Weghorst vastbesloten om in topvorm te verkeren en een belangrijke rol te spelen in de jacht op succes voor Oranje.