×
Home Nieuws Livescore

Steven Bergwijn bedankt Ajax en fans voor steun

Steven Bergwijn bedankt Ajax en fans voor steun
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 13:48 uur

Steven Bergwijn neemt emotioneel afscheid van Ajax en de trouwe supporters. De talentvolle 26-jarige aanvaller heeft zijn dankbaarheid geuit voor de onvergetelijke tijd die hij heeft doorgebracht in de Johan Cruijff Arena. Na een verrassende transfer op Deadline Day verruilt Bergwijn de Amsterdamse club voor het avontuur bij Al Ittihad.

Met gemengde gevoelens kijkt Bergwijn terug op zijn periode bij Ajax, waar hij vele hoogtepunten heeft beleefd en een speciale band heeft opgebouwd met de fans. Zijn beslissing om de club te verlaten was niet makkelijk, maar de kans om zijn carrière voort te zetten in het buitenland bij Al Ittihad kon hij niet laten liggen.

De supporters van Ajax zullen de energieke aanvaller missen, maar Bergwijn belooft dat hij altijd een plek in zijn hart zal hebben voor de club en de fans. Hij bedankt iedereen die hem heeft gesteund en aangemoedigd tijdens zijn tijd in Amsterdam en kijkt vol vertrouwen uit naar de nieuwe uitdaging die hem te wachten staat in Saudi-Arabië.