×
Home Nieuws Livescore

PSV stopt zoektocht naar linksback door sterke ontwikkeling spelers

PSV stopt zoektocht naar linksback door sterke ontwikkeling spelers
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 13:32 uur

PSV heeft besloten om niet langer actief op zoek te gaan naar een nieuwe linksback, zo heeft technisch directeur Earnest Stewart bevestigd. De club ziet potentie in de ontwikkeling van Matteo Dams en is verheugd over de snelle terugkeer van Mauro Júnior. Stewart benadrukt het vertrouwen dat PSV heeft in de huidige spelers en gelooft dat zij de benodigde kwaliteiten bezitten om de positie op de linkerflank te versterken.

Matteo Dams, een jonge talentvolle speler binnen de club, heeft de aandacht weten te trekken van de technische staf met zijn progressie en toewijding. Zijn groeiende vaardigheden en inzet op het trainingsveld hebben PSV doen besluiten om hem een kans te geven om zich te bewijzen op het hoogste niveau. Daarnaast is de terugkeer van Mauro Júnior na een blessure een welkome toevoeging aan de selectie, aangezien zijn snelheid en technische vaardigheden van grote waarde kunnen zijn voor het team.

Stewart benadrukt dat het belangrijk is om te investeren in de eigen jeugd en talenten, en gelooft dat dit de sleutel is tot succes op de lange termijn. Door te vertrouwen op spelers als Dams en Júnior, hoopt PSV een sterke en hechte eenheid te vormen die in staat is om te concurreren op zowel nationaal als internationaal niveau. De beslissing om niet actief op zoek te gaan naar een nieuwe linksback getuigt van het geloof van de club in de kracht van hun huidige selectie en de potentie van de jonge talenten die klaarstaan om zich te bewijzen.