×
Home Nieuws Livescore

Koeman plaagt Ajax: Drie spitsen, geen Akpom verkocht.

Koeman plaagt Ajax: Drie spitsen, geen Akpom verkocht.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 13:24 uur

Tijdens een recente persconferentie heeft bondscoach Ronald Koeman een luchtig plaagstootje uitgedeeld aan Ajax, de Amsterdamse voetbalclub. De Amsterdammers hebben onlangs Wout Weghorst aangetrokken, maar slaagden er niet in om Chuba Akpom te verkopen. Hierdoor heeft Ajax nu de luxe van drie spitsen in hun selectie.

Koeman, die bekend staat om zijn scherpe gevoel voor humor, maakte een speelse opmerking over de spitsen situatie bij Ajax. Met Weghorst, Akpom en de reeds aanwezige spitsen in het team, lijkt Ajax goed voorzien te zijn van aanvallende opties voor het komende seizoen.

De transferperiode is in volle gang en clubs zijn druk bezig met het versterken van hun selecties. Voor Ajax lijkt het aantrekken van Weghorst een verstandige zet te zijn geweest, terwijl het behouden van Akpom ook voordelen met zich meebrengt. De concurrentie in de voorhoede zal ongetwijfeld leiden tot gezonde concurrentie en scherpte bij de spelers.

Met het nieuwe seizoen in zicht zal het interessant zijn om te zien hoe trainer Erik ten Hag zijn spitsen gaat inpassen in het team. De fans van Ajax zullen ongetwijfeld uitkijken naar de prestaties van Weghorst, Akpom en de rest van het team in de aankomende wedstrijden.