×
Home Nieuws Livescore

Bakayoko verkiest PSV boven transfer naar Saudi-Arabië

Bakayoko verkiest PSV boven transfer naar Saudi-Arabië
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 13:16 uur

Johan Bakayoko heeft ervoor gekozen om bij PSV te blijven en niet over te stappen naar een club in Saudi-Arabië tijdens de afgelopen transferperiode. De talentvolle vleugelaanvaller heeft besloten dat hij nog niet klaar is voor een avontuur in het Midden-Oosten en is verheugd om bij de Eindhovense club te blijven.

De interesse vanuit Saudi-Arabië was zeker aanwezig voor Bakayoko, maar de speler zelf heeft besloten dat het op dit moment niet de juiste stap voor hem is. Hij is vastbesloten om zich verder te ontwikkelen bij PSV en zijn talenten te blijven tonen in de Eredivisie.

Trainer Roger Schmidt is verheugd met de keuze van Bakayoko om te blijven en ziet veel potentie in de jonge vleugelspeler. Schmidt gelooft dat Bakayoko een belangrijke rol kan spelen in het team en kijkt ernaar uit om samen te werken aan zijn verdere ontwikkeling.

Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid is Bakayoko een waardevolle toevoeging aan de selectie van PSV. De fans van de club zullen ongetwijfeld blij zijn dat de talentvolle vleugelaanvaller ervoor heeft gekozen om in Eindhoven te blijven en zijn kunsten op het veld te blijven vertonen.