×
Home Nieuws Livescore

Frank de Boer open voor terugkeer bij Ajax

Frank de Boer open voor terugkeer bij Ajax
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 13:08 uur

Voormalig Oranje-bondscoach Frank de Boer heeft onthuld dat hij open stond voor een mogelijke terugkeer naar Ajax als hoofdtrainer. Tijdens een uitzending van het programma Rondo op Ziggo Sport gaf De Boer aan dat hij zelfs gesprekken heeft gevoerd met de directie van de Amsterdamse club. Echter, de gesprekken gingen niet over de positie van hoofdtrainer, maar over een andere functie binnen de organisatie.

De Boer, die eerder succesvol was als trainer van Ajax en meerdere landstitels won met de club, liet doorschemeren dat hij nog altijd warme gevoelens koestert voor de club waar hij als speler en trainer actief was. Hoewel een terugkeer als hoofdtrainer niet aan de orde was, was De Boer bereid om een andere rol te vervullen binnen de club waar hij zoveel successen heeft behaald.

De voormalige topverdediger, die recentelijk nog bondscoach was van het Nederlands elftal, blijft dus betrokken bij de voetbalwereld en sluit een toekomstige samenwerking met Ajax niet uit. De Boer staat bekend om zijn tactische inzicht en zijn vermogen om talent te ontwikkelen, eigenschappen die goed van pas zouden kunnen komen in welke rol dan ook bij de Amsterdamse club.