×
Home Nieuws Livescore

Koeman schrapt Blind, De Roon en Wijnaldum uit selectie.

Koeman schrapt Blind, De Roon en Wijnaldum uit selectie.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 12:32 uur

Ronald Koeman heeft besloten om Daley Blind, Marten de Roon en Georginio Wijnaldum niet langer op te roepen voor het Nederlands elftal. Deze verrassende beslissing komt nadat Blind al aangekondigd had dat hij een punt achter zijn interlandcarrière zou zetten. De bondscoach heeft het drietal persoonlijk op de hoogte gesteld van zijn keuze.

Voor Daley Blind, Marten de Roon en Georginio Wijnaldum betekent dit dat zij niet meer in actie zullen komen voor Oranje onder leiding van Koeman. Blind, die al een lange en succesvolle carrière heeft gehad bij het Nederlands elftal, zal zijn laatste wedstrijden gespeeld hebben in het Oranje shirt. De Roon en Wijnaldum zullen ook niet meer kunnen rekenen op een uitnodiging van de bondscoach.

De beslissing van Koeman om deze ervaren spelers niet meer op te roepen, opent de deur voor nieuwe talenten om zich te bewijzen in het Nederlands elftal. Met het oog op de toekomst van het team lijkt de bondscoach te kiezen voor een frisse wind en een nieuwe generatie spelers. Het is nu aan de jonge talenten om te laten zien wat zij in huis hebben en zich te bewijzen op het internationale toneel.