×
Home Nieuws Livescore

Calvin Stengs blij met afgeketste transfer naar Charlotte.

Calvin Stengs blij met afgeketste transfer naar Charlotte.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 11:48 uur

Jonge Nederlandse voetballer Calvin Stengs blijft positief na het mislopen van zijn geplande transfer naar Charlotte in de Verenigde Staten. De veelbelovende speler had uitgekeken naar een nieuw avontuur over de Atlantische Oceaan, maar helaas ging de overgang op het laatste moment niet door. Het was een teleurstelling voor Stengs, die zich al had ingesteld op een nieuw hoofdstuk in zijn carrière.

De afgeketste transfer naar Charlotte betekent echter niet het einde van Stengs' ambities. De creatieve voetballer blijft gefocust op zijn ontwikkeling en kansen in het huidige seizoen. Ondanks de tegenvaller blijft Stengs vastberaden om zijn talent verder te ontplooien en zijn doelen na te streven.

Een opvallend detail in dit verhaal is de rol van Frank de Boer, de schoonvader van Calvin Stengs. De voormalige voetbaltrainer en huidige bondscoach van het Nederlands elftal was nauw betrokken bij de transferpoging naar Charlotte en zag van dichtbij hoe de deal uiteindelijk niet doorging. De Boer zal ongetwijfeld zijn schoonzoon blijven steunen en adviseren in zijn verdere loopbaan.