×
Home Nieuws Livescore

Depay moet club vinden voor Oranje-selectie, zegt Koeman

Depay moet club vinden voor Oranje-selectie, zegt Koeman
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 11:40 uur

Bondscoach Ronald Koeman heeft bevestigd dat Memphis Depay nog steeds in aanmerking komt voor het Nederlands elftal. Echter, voordat de aanvaller weer op een oproep kan rekenen, zal hij eerst een nieuwe club moeten vinden. Depay, die momenteel bij Olympique Lyon speelt, wordt al geruime tijd in verband gebracht met een mogelijke transfer naar een andere club. Koeman benadrukte dat het cruciaal is voor Depay om regelmatig op hoog niveau te blijven spelen om zijn plek in Oranje veilig te stellen.

De 26-jarige Depay heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een belangrijke speler voor het Nederlands elftal. Zijn creativiteit, snelheid en scorend vermogen maken hem een waardevolle aanwinst voor het team. Koeman is dan ook optimistisch over de toekomst van Depay bij Oranje, maar benadrukt dat het vinden van een nieuwe club prioriteit heeft.

Verschillende topclubs worden genoemd als mogelijke bestemmingen voor Depay, waaronder FC Barcelona en AC Milan. De aanvaller zelf heeft laten doorschemeren open te staan voor een nieuwe uitdaging en is vastberaden om zijn carrière naar een hoger niveau te tillen. Met het oog op het EK van volgend jaar zal Depay er alles aan doen om zich in de kijker te spelen en zijn plek in het Nederlands elftal veilig te stellen.