×
Home Nieuws Livescore

PSV haalt talentvolle aanvaller Joel Ndala binnen

PSV haalt talentvolle aanvaller Joel Ndala binnen
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 11:24 uur

PSV heeft de laatste hand gelegd aan hun zomerse transferactiviteiten door de talentvolle aanvaller Joel Ndala aan te trekken van Manchester City. De jonge speler zal in eerste instantie aansluiten bij Jong PSV, waar hij de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen en zijn kwaliteiten te tonen. De Eindhovenaren hebben Ndala gehuurd van de Engelse club, met een optie tot koop voor de toekomst.

Met de komst van Joel Ndala voegt PSV een veelbelovend talent toe aan hun selectie. De aanvaller heeft zijn sporen verdiend in de jeugdopleiding van Manchester City en staat te popelen om zijn kunsten te vertonen in het Philips Stadion. De clubleiding van PSV is ervan overtuigd dat Ndala een waardevolle toevoeging zal zijn en kijkt uit naar zijn bijdrage aan het team.

De transfer van Joel Ndala markeert het einde van een succesvolle zomerperiode voor PSV, waarin de club zich versterkt heeft met diverse talentvolle spelers. Met de aanwinst van Ndala hopen de Eindhovenaren hun aanvalslinie te versterken en meer variatie te brengen in het spel. De supporters van PSV kunnen reikhalzend uitkijken naar de eerste optredens van de jonge aanvaller in het rood-witte shirt.