×
Home Nieuws Livescore

Van der Vaart prijst Geertruida's overstap naar RB Leipzig

Van der Vaart prijst Geertruida's overstap naar RB Leipzig
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 10:40 uur

Voormalig voetballer Rafael van der Vaart heeft zijn lof geuit over de beslissing van Lutsharel Geertruida om de overstap te maken naar RB Leipzig. De ervaren Nederlander is vol lof over de veelzijdige verdediger, die ervoor heeft gekozen om Feyenoord achter zich te laten en een nieuw avontuur aan te gaan in de Bundesliga.

Van der Vaart, die zelf een succesvolle carrière heeft gehad in zowel Nederland als in het buitenland, is van mening dat Geertruida de juiste stap heeft gezet door te kiezen voor RB Leipzig. De oud-voetballer prijst de moed en ambitie van de jonge verdediger om zijn horizon te verbreden en zichzelf verder te ontwikkelen op het hoogste niveau van het Duitse voetbal.

Geertruida, die bekend staat om zijn veelzijdigheid en sterke verdedigende kwaliteiten, heeft indruk gemaakt op Van der Vaart en vele anderen met zijn optredens bij Feyenoord. De overstap naar RB Leipzig wordt gezien als een belangrijke stap in de carrière van de talentvolle speler, die nu de kans krijgt om zich te meten met de beste spelers in de Bundesliga en zich verder te ontwikkelen als voetballer.