×
Home Nieuws Livescore

Ajax in onzekerheid over transfer Kamaldeen Sulemana: 'hoop en vrees'

Ajax in onzekerheid over transfer Kamaldeen Sulemana: 'hoop en vrees'
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 10:32 uur

Ajax in onzekerheid over transfer van Kamaldeen Sulemana

De transfer van Kamaldeen Sulemana naar Ajax is allesbehalve zeker. De Telegraaf meldt dat er twijfel is ontstaan binnen de club en dat de Amsterdammers momenteel 'tussen hoop en vrees' leven. De Ghanees, die momenteel uitkomt voor FC Nordsjaelland, stond hoog op het verlanglijstje van Ajax-trainer Erik ten Hag. Echter, door onvoorziene omstandigheden lijkt de deal nu op losse schroeven te staan.

Sulemana wordt gezien als een veelbelovend talent en Ajax had hoge verwachtingen van zijn komst. De 19-jarige aanvaller heeft indruk gemaakt in de Deense competitie en wordt gezien als een speler met veel potentieel. Ajax hoopte met zijn komst de aanvalslinie te versterken en meer diepgang te creƫren in het team.

De onzekerheid rondom de transfer van Sulemana zorgt voor de nodige spanning binnen de club. Ajax-fans hopen nog altijd op een positieve afloop, maar de twijfel neemt toe naarmate de tijd verstrijkt. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen tussen Ajax en FC Nordsjaelland. Zal Sulemana uiteindelijk toch het rood-witte shirt van Ajax gaan dragen, of blijft de Ghanees voorlopig nog in Denemarken? De tijd zal het leren.